Seger i Seriepremiären.

Årets första match i serien spelades mot Timmele som förra året spelade i div 3, detta visade vi ingen hänsyn till utan vi förde matchen från första minuten med ett kraftigt spelövertag.

Matchen spelades på borås arena vilket gjorde att vi kunde låta bollen gå genom laget på ett vägvinnande sätt. Alla spelare som luftades visade prov på bra bollteknik och fin spelförståelse.
Vi tog ledningen redan efter 3 minuter genom Sandra Gunnarsson som med en väl avvägd lobb satte bollen i nät.
Under hela första halvlek så förde vi spelat genom att vi sökte spelvändningar som var lyckosamma vilket fick till följd att Timmele fick problem att hinna läsa våra löpvägar och öppnande passningar.
2-0 kommer efter ett fint passningspel som frispelar Minela Zjajo och fri sätter hon bollen i nät via målvaktens fingrar. Matchuret visar på 24 minuter när tvåan kommer.

Halvtidsvilan ägnar vi åt att försöka hålla focus på spelet och inta låta Timmele komma in matchen, dom vill säkert sätta högre press på oss diskuterar vi oss fram till så vi skall vara vakna på detta lovar vi varandra.

Andra startar som vi befarade men vårt säkra försvarspel gör att vi enkelt kan spela oss ur deras press. Så fort vi har fått upp bollen mot deras försvarsområde så blir det farligt, Sussi dribblar sig igenom och serverar Sara Andersson ett kanonläge. Som den fina avslutare hon är sätts bollen stensäkert i mål och vi får se 3-0 på resultattavlan komma upp. Även detta mål kommer tidigt i halvleken precis som vårt första mål. Nu har klockan tickat upp till matchminut 49.
Resterande tid av halvleken bevakar vi matchen väl men vi är inte nöjda med målfabrikationen ännu, i 83 minuten sliter Linn Paulsson sig igenom och skjuter ett lågt skott som målvakten är chanslös på. 4-0 och en skön seger är i hamn.

Många spelare var bra denna dag men bäst för dagen var Sussi Krantz ihop med Madeleine Ringström och Minela Zjajo.

Nästa match spelas mot Äspered vilka vi har haft svårt för under en period men nu skall vi ge järnet för en ny seger........