Möte.


Grattis!

Grattis ännu en gång Jenny och Bengan!
Vi önskar er all lycka i framtiden :)

Snart dax för inomhusträning

Vi har äntligen fått klartecken från kommunen med tider inne. Som tur är så kan vi träna i Sjöbohallen i år igen. Dagar som gäller är fredagar med tider från 16:30- 20:00. Obs vi kommer inte att träna i tre timmar så ni behöver inte ringa eller sms-a om detta till mig. Vi kommer att ha olika starttider beroende av vilka dagar som innebandyn spelar matcher i hallen. Nu har vi dock några matcher kvar ute innan vi kan summera säsongen och som det ser ut i daxläget så finns en kvalplats inom räckhåll, detta är väl tändvätska om något inför dom sista matcherna. Ha det gott så ses vi på tisdag på träningen hela truppen och sen match på onsdagen mot Byttorp. Bolin.

Tabellen.

BoråsTidning kan man lita på. Äntligen en uppdaterad tabell och här är den; (lånad från bt.se)


Läget just nu.

Hej allihop.
Sitter och försöker hitta en uppdaterad tabell med det verkar inte som att västgötafotboll/svenskfotboll är jättesnabba på det men efter helgens match ligger vi på 4e plats med 13 spelade matcher och 25 poäng! :D
Rävlanda ligger snäppet ovanför oss och har (på gamla tabellen) 14 spelade och 26 poäng. Det här kanske blev lite struligt men som sagt, jag håller koll på tabellen och slänger in bild på den här direkt när den dykt upp :) Jag vill helt enkelt bara komma till att det är tight i toppen och det här fixar vi!!


//Wiklund

Ändrad match!

Vill uppmärksamma alla om att matchen som skulle spelas nu på söndag är flyttad till onsdagen därpå istället!
Skulle ni spelare ha förhinder så kontakta Christer snarast.

Vi får helt enkelt vänta några dagar extra på våra 3 poäng ;)

Imorn är det träning igen och då hoppas jag att ni är lika tända som på matchen i söndags :D

Början på aktivitet.

Efter våra underbara 3 poäng igår mot Holmalund (underbart jobbat tjejer!), så pratade jag som snabbast lite med Mr Demon om att det är i princip noll aktivitet inom damsektionen på Borås Gif's hemsida, ex. bollplanket och att det inte blir någon respons på tiden han lägger ner på att faktiskt skriva om matcherna (tro mig, sånt tar tid). Jag kom därför med ett förslag om att testa att hålla i det som en blogg istället med anledning att här kan Christer skriva referat om matcherna och vi kan även kommentera allt han skriver, komma med förslag om vad mer som skall finnas på bloggen, information om kommande saker vi vill göra tillsammans med laget så som bowling-, film-, festkvällar osv. det är vi som bestämmer :)

Just nu har jag inloggningsuppgifter hit till bloggen och ska även ge de till Christer om han tycker att det här är en bra idé, sen om jag/vi märker att det här funkar bra, så kommer jag ändra om sidan lite för just nu är det bara en liten provisorisk design till att börja med, men det är alltid en början.
Vore underbart om vi fick igång bloggen, och att vi tillsammans hjälps åt för att hålla den uppdaterad, och vill ni ha in något på bloggen så säg till som sagt, mig når ni på facebook (Emelie Tattarbarnet Wiklund) eller på min hotmail: [email protected]

Jag ska heller inte glömma att säga att det finns en mail kopplad till den här bloggen: [email protected] , hit kan ni skicka bilder från ev. kvällar vi umgåtts eller från matcher etc. eller annat material som ni tycker passar bra här :)

Hoppas ni ser det här som en god idé och att ni kollar in några gånger under veckan :)
Jag har säkert glömt något viktigt men då är det som vanligt.

Sköt om er!
//Emelie W.

RSS 2.0