Härlig seger mot Gnosjö.........

Vår match mot Gnosjö blev en stor triumf för vårt sätt att spela boll. Samtliga tjejer visar att vi vågar rulla boll inom laget även när motståndarna sätter press.

Under första halvlek så känns det som att matchen är jämn med ett lite spelövertag för oss. Vi leder i halvlek med 2-0 efter mål av Louise och Elin.

Andra halvlek blir sedan en enda stor orgie i chanser från vår sida efter riktigt fin fotboll, vi vinner andra med 7-1 så vår seger med 9-1 går inte att förklara bort även om Gnosjös ledare gjorde tappra försök.

Spelarkritik en dag som denna är enkel då alla spelare visade underbar inställning men Sandras räddning nere vid stolproten efter 70 minuters spel då hon stått mer eller mindre sysslolös var fantastisk att se.

Kul att se att flera spelare kom med i målprotokollet, "Elli" 3 mål, Elin 2 mål, Sandra G. 2 mål, Louise 1 mål och Minela 1 mål.

Bra jobbat tjejer, nu ses vi på veckans träningar som bedrivs på sjöbovallen.
Tisdag kl 18:30
Torsdag kl 18:30
Fredag kl 17:00 i Sjöbohallen inomhus

Bolin, en för dagen väldigt nöjd tränare!!!