Lite analys av försäsongen.....

Efter en vinter som lämnade lite övrigt att önska så har vi nu äntligen kommit fram till seriepremiären.

Träningsnärvaron har varit väldigt blandad hos truppen, vissa med bra närvaro och några med sämre närvaro men så kan det vara på div 4 nivå.
Många känner nog att som lag rent teknist och spelmässigt håller vi bra klass men konditionsmässigt ligger vi inte på topp.
Vi har ju blivit utsedda till seriefavoriter av BT och några motståndarlag likaså, detta gör att vi säkert kommer möta lag som sätter sin defensiv i första rummet och vi kan då räkna med att vi får föra spelet.
Nu gäller det att vi vågar vara så bra som vi och andra tror, samtliga i truppen kan så mycket så får vi till den mentala biten då vi litar på varandra så blir vi tuffa att stå emot.

Inför seriepremiären på annandag påsk så har vi en vecka framför oss med träning på sjöbovallens gräsplaner då jag verkligen hoppas att samtliga kommer och ger järnet så vi känner oss redo för Timmele på arenan på måndag.

Våra träningsmatcher har över lag varit bra med fina resultat mot bra motstånd. 2-1 mot Ubbhult, 2-1 mot Bergdalen, 0-0 mot Vedum samtliga div 3 lag. Lag som Trollhättan och Gnosjö körde vi över med 8-1 och 9-1.
Enda plumpen var matchen mot Olsfors då vi torska med 0-1 men den matchen var ett prov utan värde då planen var en isgata med vattenpölar som grädde på moset. Spela boll gick det sannerligen inte att göra men efter en halvleks "bambi"ben så tog vi tag i det och då blev det en enda lång press mot Olsfors mål.

Vi kommer att möta Skövde KIK (div 2) i DM hemma och preliminärt blir det någon av dessa dagar (10 eller 11 maj). Är det någon som inte kan dessa dagar så lämna besked här på bloggen snarast.

Nu ger vi järnet brudar så blir det en rolig fotbollsäsong för oss alla.

Bolin. Thell och Henke.

Kommentarer
Postat av: JT

Det är dags att ta steget upp tjejer!

2011-04-18 @ 22:27:56
Postat av: Elli

Jag är iväg när DM matchen är.

2011-04-20 @ 22:41:27
Postat av: Henke

Vad jag vet så är även Minela och Linn borta 10 eller 11 Maj om jag inte har helt fel.



2011-04-21 @ 11:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0