Dagens match blev en segerhistoria.......

Vi mötte Bergdalen, ett lag som med stor säkerhet kommer att ligga i toppen av div 3.

Matchen startar trevande från vår sida under en 15-minuters period då vi inte kommer rätt i våra positioner när vi skall försvara oss. Bergdalen visar under denna period hur fint passningspel dom besitter då dom får några meter till godo.

När vi hittar rätt med alla spelares positioner så tar vi över matchen och under resten av första halvleken så skapar vi 3 frilägen och 5 hörnor med bra tillfällen att sätta bollen i nät. Båda lagen söker ett passningspel genom laget på ett bra sätt under halvleken.

I andra halvlek så fortsätter vi att spela bra och under en 5 minuters period gör vi 2 mål, båda genom vår löpstarka mittfältare Elin Hagelvik. Vackra mål båda två efter fina prestationer av många spelare i förarbetet.

Tyvärr sätter Bergdalen snabbt sitt mål för dagen så det blir inte det lugn vi ville skapa efter våra ledningsmål. 

Bergdalen flyttar nu fram flera spelare i offensivare positioner vilket får till följd att dom chans-spelar med djupledsbollar bakom vår backlinje med bra resultat. Vi ser att våra många löpningar nu tar ut sin rätt hos några spelare vilket gör att vi inte riktigt orkar ligga rätt i försvarspelet, vi låter vår backlinje få för lite understöd sista kvarten.

Totalt sett vinner vi rättvist med 2-1 efter vår första halvlek då vi skapar många chanser men inte får in bollen, skönt då att vi inte slutar att ta löpningar utan trampar på hela tiden.

Som vanligt är det en laginsats som gör att vi vinner men en spelare som verkligen visade att hon vill spela i tävlingsmatcherna var Madde. Underbara brytningar och ett bra passsningspel.

Självklart var många riktigt bra men vi nöjer oss med att säga att det var vårt hårda arbete för varandra som la grunden till segern.

Bra gjort tjejer, ni var härliga att se idag.

Ledarstaben.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0